Terapia pas cu pas

divider 02 free img

Împreună Pas cu Pas​

Suntem dedicați copiilor
Centrul PAS CU PAS este o organizație neguvernamentală înființată în octombrie 2019, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii complete în procesul de recuperare al copiilor cu tulburări din spectrul autist și alte tulburări de dezvoltare.

Echipă profesionistă

Echipa reunește specialiști care au urmat o pregătire teoretică și practică în analiza comportamentală aplicată (ABA) și terapia tulburărilor de limbaj (logopedie), și care și-au consolidat informațiile în ani de experiență. Suntem dedicați copiilor, iar obiectivul nostru este să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Copilul cu autism primește la noi un program individualizat de intervenție, special creat, astfel încât să-i împlinească toate nevoile de dezvoltare.

Susținere și încurajare

Fiecare familie la aflarea unui astfel de diagnostic este îndurerată. Apare șocul, negarea, furia, autoînvinovățirea. Este un drum sinuos pentru părinți, aceștia având nevoie de înțelegere și sprijin. Familiile sunt încurajate și susținute de către noi în acest sens, fiind permanent informate de către terapeuți în privința derulării programului de recuperare, a rezultatelor copilului, dar și prin programul de grup suport oferit părinților.

Reușim împreună

Noi suntem cei care venim cu experiența, cunoștințele de specialitate, dragostea pentru copii, și-i ajutăm să se deschidă spre o viață frumoasă. Este importantă intervenția timpurie și îmbunătățirea în planul comunicării și limbajului, al socializării și al comportamentelor. Procesul de recuperare al copiilor depinde însă de numărul de ore de terapie alocat (terapia este necesară zilnic, numărul de ore fiind raportat la necesitățile fiecărui copil), dacă există sau nu tulburări asociate, depinde de profesionalismul echipei și participarea activă a familiei în programul therapeutic. Vârsta la care intră în programul de terapie copilul este decisivă în recuperarea ulterioară.

Suntem aici pentru dumneavoastră

Acești copii au nevoie, la fel de mult, ca toți copiii, de iubire, de înțelegere, de încurajare, de educație.
Ca și centru ne propunem să creștem de la an la an, să extindem serviciile necesare în cadrul procesului de recuperare al acestor copii, să ne extindem echipa, să mărim numărul de persoane care beneficiază de serviciile noastre, iar numărul copiilor recuperați să fie cât mai mare.

20200120 141939 scaled

Nu ezita să discuți cu un membru al echipei

p1e96be02u1j641g671rd7113mb74 page 01
Scroll to Top