Termeni si conditii

Prezentul document prin continuțul său pune la dispoziția terților utilizatori regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.centrulpascupas.ro.

Site-ul www.centrulpascupas.ro este operat de Asociația Afterhome, Centrul PAS CU PAS, cu sediul în Suceava, str. Mărășești, nr. 18, bloc 18, etaj 4, ap. 8, județ Suceava înregistrată în registrul persoanelor juridice prin Sentința civilă nr. 9073/314/2019 a Judecătoriei Suceava, având codul fiscal nr. 41731709 din 08.10.2019.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.centrulpascupas.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la „termenii și condițiile” de utilizare a serviciilor, la „confidențialitatea” și „utilizarea cookie-urilor”, pentru a le putea consulta în orice moment.

Totodată, vă explicăm că este necesar (nu obligatoriu) acordul dvs. expres pentru colectarea și prelucrarea de noi a datelor dumneavoastră (nume și prenume, data de naștere, adresă domiciliu / reședința, email, număr de telefon), în scopul comunicărilor viitoare.

Confidențialitate

În conformitate cu regulamentul general de protecție a datelor (GDPR), (regulament (EU) 2016/679) vă asigurăm că administrăm în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs.

Prin completarea datelor de pe www.centrulpascupas.ro utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii site-ului www.centrulpascupas.ro în urmatoarele scopuri: comunicarea cu dvs; prelucrarea comenzilor; participarea la concursuri, promoții; transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc); transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.centrulpascupas.ro și a terților cu care Asociația Afterhome are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Asociația Afterhome va reține datele personale și în scopul de a le folosi în vederea informării utilizatorilor privind modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru promovarea de noi servicii și în vederea acordării de facilități.

Site-ul www.centrulpascupas.ro poate conține legături către alte site-uri web. Asociația Afterhome nu este responsabilă pentru notificările privind confidențialitatea sau pentru conținutul acestor site-uri web.

Respectăm intimitatea tuturor celor care vizitează acest site. Citiți cu atenție aceste note de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm și folosim informațiile personale pe care ni le furnizați. Citiți politica de confidențialitate.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord sa nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul www.centrulpascupas.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.centrulpascupas.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii www.centrulpascupas.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanțele abilitate din Suceava, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.centrulpascupas.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.centrulpascupas.ro. În orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@centrulpascupas.ro.

Scroll to Top